Nyt nummer i kioskerne nu: Tegn abonnement og få bladet med posten

Nyt nummer i kioskerne nu: Tegn abonnement og få bladet med posten

07.07.2023


SEKS HJERTER I POLITIKEN: “Æra adskiller sig markant fra samtlige andre historiemagasiner – først og fremmest fordi det er størrelse LARGE, både i højde, drøjde og imponator-effekt […] Udstyret er ikke det eneste, der overrasker ved Æra. Allerede fra begyndelsen fornemmer man, at redaktionen bag er fast besluttet på at give danskerne en hel ny type historiemagasin, der i virkeligheden er en hybrid mellem bog og blad. Kvaliteten af artiklerne er tårnhøj – det er nogle af Danmarks bedste historikere, kunsthistorikere og arkæologer, der bidrager til første nummer” – anmeldelse i dagbladet Politiken (læs hele anmeldelsen i avisen her, 10. april 2021)

I foråret 2021 lancerede RÆSON Medier et nyt, trykt magasin om dansk og international historie og kulturhistorie: Æra.
Magasinet rummer overvejende større artikler, skrevet af historikere og andre fageksperter. Det udkommer halvårligt, forår og – i det, man roligt kan kalde stort format: 22 x 31,15 cm, 144 sider (oprindeligt planlagt til 128 sider). Løssalgsprisen i kiosker og boghandlere er 175 kr.

Nu kommer det nye nummer (se fotografierne fra trykkeriet Narayana herover og i bunden af denne tekst):

Det nye nummer kommer som altid vidt omkring. Magasinet rummer bl.a. artikler om tv-serien Matador som mode- og industrihistorie, kampen om Afghanistan siden 1979, opgøret om atomkraften i Danmark, historien om det mismodige England i 70erne og historien om den danske købstad, der forsvandt i havet og blev (næsten) glemt. Og bladet åbner, som altid, med en række markante jubilæer – bl.a. er det i år 60 år siden Dansevise vandt det danske grand prix og 500 år siden, Gustav Vasa indtog den svenske trone.

Tegn abonnement nu: 299 kr./året, 249 for studerende og pensionister.

Bemærk: Da bladet er så stort, udgør udgifterne til porto og forsendelse et betydeligt beløb, som er indeholdt i prisen.

LÆSERNE SKRIVER:

“Æra er et nyt flot skåret og velredigeret magasin i stort lækkert format med vedkommende nedslag i verdens-, danmarks-, og kulturhistorien. Et formidabelt nyskabende historiemagasin, skrevet af de “tunge” piger og drenge, som desværre kun udkommer fire gange om året” – Henning Gøtz, redaktør og forfatter, Vordingborg

“STOR anbefaling herfra – særdeles velskrevet og velredigeret. Alle pengene værd!” – Verner Lynge

“Æra er uden sammenligning den bedste gave, jeg har givet mig selv i længere tid. Min forventning var at jeg ville finde halvdelen af artiklerne interessante. Hverdagen er der jo stadig, så jeg er ikke færdig endnu, men jeg kommer til at læse ALLE artiklerne” – Ole Refstrup