Tegn abonnement

Tegn abonnement

08.08.2020


SEKS HJERTER I POLITIKEN: “Æra adskiller sig markant fra samtlige andre historiemagasiner – først og fremmest fordi det er størrelse LARGE, både i højde, drøjde og imponator-effekt […] Udstyret er ikke det eneste, der overrasker ved Æra. Allerede fra begyndelsen fornemmer man, at redaktionen bag er fast besluttet på at give danskerne en hel ny type historiemagasin, der i virkeligheden er en hybrid mellem bog og blad. Kvaliteten af artiklerne er tårnhøj – det er nogle af Danmarks bedste historikere, kunsthistorikere og arkæologer, der bidrager til første nummer” – anmeldelse i dagbladet Politiken (10/4 2021)

RÆSON Medier har i 2021 lanceret et nyt, trykt kvartalsmagasin: Æra.
Magasinet rummer overvejende større artikler, skrevet af historikere og gæsteskribenter, om både Danmarks- og verdenshistorien. I premierenummeret skrev bl.a. Jeanette Varberg (vinder af Weekendavisens litteraturpris for bestselleren “Viking”), tidl. embedsmand og chefredaktør Bo Lidegaard (forfatter til bl.a. “I kongens navn” om Henrik Kauffmann), professor Karin Margarita Frei og forskningsleder på Rigsarkivet Hans Schultz Hansen.

Magasinet udkommer fire gange om året – i det, man roligt kan kalde stort format: 22 x 33 cm, 144 sider (oprindeligt planlagt til 128 sider). Løssalgsprisen i kiosker og boghandlere er 175 kr. Som abonnent får du desuden adgang til websitet samt en række andre rabatter og fordele.

Tegn abonnement nu og vær med fra starten: 599 kr. for 12 måneder (4 numre). Er du pensionist eller studerende, er prisen blot 499 kr.

Bemærk: Da bladet er så stort, er udgifterne til porto og forsendelse meget omfatttende men altså indeholdt i prisen.

Fordele og rabatter:

Gratis adgang i hele 2021 til “Vidensfestival Audio” – RÆSONs nye lydtjeneste med Danmarks bedste foredragsholdere (normalpris: 299 kr.). Så snart du har tegnet abonnement på Æra, kan du oprette dig som bruger hos Vidensfestival Audio her.

Rabat på udvalgte bøger fra RÆSONs Forlag.
Aktuelt:

– Mellemøsten Nu (2019): 249 kr. inkl. porto og ekspedition (normalpris: 349)

– Kina: Fortiden, nutiden, fremtiden (2021) 150 kr. inkl. porto og ekspedition (normalpris: 175)